Disclaimer

1. Definities

Website: OERganics.com, OERganics.be en OERganics.nl en alle onderliggende pagina’s;

Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: OERganics, de bevoegde uitgever van de webshop en blog;

2. Toepassing

Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Alle teksten en beelden vermeld op OERganics blijven eigendom van OERganics en mogen niet door derden gekopiëerd en/of gebruikt worden, tenzij na onderlinge overeenkomst.

OERganics voert geregeld inhoudelijke updates uit op haar websites. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud verouderd of onvolledig is. OERganics geeft geen garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie op haar websites.

De blogteksten van OERganics komen voort uit eigen ervaringen en research over bepaalde onderwerpen. OERganics claimt niet de waarheid in pacht te hebben.

Ondanks inspanningen om de website te vrijwaren van hackers, virussen, defecten en spam, kan OERganics niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade die de apparatuur van de consument oploopt tijdens het surfen bij OERganics.be, OERganics.nl en OERganics.com.

OERganics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die geleden wordt door het gebruik van de informatie op haar website. Evenmin is OERganics verantwoordelijk voor doorverwijspagina’s van externe partijen.

Inhoudelijke veranderingen of veranderingen aan de vormgeving van OERganics of de beëindiging ervan kunnen op ieder moment plaatsvinden. OERganics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen hiervan.