FAQ

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW.

Sinds 2020 is betalen enkel nog maar mogelijk via overschrijving.

OERganics heeft geen fysieke winkel waar de producten bezichtigd kunnen worden. Je kan wel altijd contact opnemen via hallo@oerganics.com of via ons contactformulier bij vragen over de producten.

OERganics heeft geen fysieke winkel waar de producten afgehaald kunnen worden.

Als je de bestelling meteen na de betaling annuleert, kunnen we het verzenden ervan waarschijnlijk nog tegenhouden. Neem in dit geval meteen contact met ons op via hallo@oerganics.com. Vermeld zeker je ordernummer en de betreffende goederen die je wenst te annuleren. Indien de bestelling reeds werd verzonden, kan je de producten volgens het herroepingsrecht naar ons terugsturen. De voorwaarden van het herroepingsrecht vind je terug in onze algemene voorwaarden.

Eens de bestelling bevestigd en betaald werd, is er no way back. We raden je in dat geval aan om je bestelling te annuleren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

De huidige status van al je bestelling kan je ook bekijken via “mijn account” op onze website. Je kan ons ook contacteren via hallo@oerganics.com. Is het pakket al vertrokken, check de status dan via het track & trace nummer dat je kreeg bij de bevestiging.

Als de bestelling nog niet verstuurd is, kunnen wij het adres voor je wijzigen. Neem dus snel contact met ons op via hallo@oerganics.com.

Wij bieden geen express levering aan. Mochten er toch producten zijn die je dringend nodig hebt, neem dan contact met ons op via hallo@oerganics.com om te horen naar de mogelijkheden.

Ja, dat willen we wel doen. Voor meer informatie over de kosten neem je contact op met hallo@oerganics.com.

Eens je bestelling bevestigd en betaald is, doen we er alles aan om het pakje zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. Hou rekening met een levertijd van 24 tot 48 uur, gerekend in werkdagen. Tijdens drukke periodes is het mogelijk dat de leveringstermijn uitloopt.

Wanneer er verkeerde items werden geleverd, mag je deze terugsturen in hun originele, ongebruikte en verpakte staat. Wij zullen de juiste producten naar je toesturen op onze kosten. Alvast onze excuses.

De gekochte items mogen binnen 14 dagen na leveringsdatum geretourneerd worden op eigen kosten. Na deze periode wordt de aankoop als definitief beschouwd. Kijk voor meer informatie bij onze algemene voorwaarden onder herroepingsrecht.

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw retour wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Indien bestellen niet lukt of je ontvangt foutmeldingen, neem dan contact met ons op via hallo@oerganics.com. We denken met je mee.

Lees zeker ook onze algemene voorwaarden, disclaimer en privacybeleid. 

Is je vraag niet beantwoord? Mail ons dan via hallo@oerganics.com.